Hosting

Jouw domeinnaam

Om je bedrijf online te zetten dient er een domeinnaam geregistreerd te worden. Voor deze registratie betaal je ongeveer 15 euro per jaar. Dit bedrag is alleen voor de registratie van de domeinnaam,

Je kunt op deze site checken of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Als dit het geval is, kun je de domeinnaam direct aangeven bij de aanvraag voor je website. Wij zullen de registratie voor jou doen. Uiteraard vooraf in overleg, daar wij de aanvraag doen met de contactgegevens van uzelf of uw bedrijf.

Indien je al een domeinnaam hebt lopen bij een andere provider, kun je deze verhuizen. Hiervoor hebben wij de verhuiscode nodig. Deze ontvang je van de huidige provider binnen uur na aanvraag.

In totaal zijn de jaarlijkse kosten van de hosting & domeinregistratie 145,00 euro per jaar. Hier is alles bij inbegrepen. Lees op het tabblad hiernaast verder.

Naast de domein registratie, dient er ook een hostingpakket te worden aangevraagd. Deze kosten liggen rond de 110 euro per jaar.

De Hosting is inclusief:

Hosting Pakket

SSL (beveiligde verbinding)

1 TB opslag capaciteit

20 e-mailadressen

Webmail (Thunderbird)

Premium Technisch Support

De aanvraag voor hosting zal om SEO redenen, worden aangevraagd bij onze partner: Digizaal Hosting. Het is mogelijk je site binnen 24 uur online te hebben.

De kosten van de domeinregistratie en hosting, zijn de enige die u hoeft te betalen. De beveiligde verbinding en ondersteuning van PHP e.d. zijn allen bij het hosting pakket van Digizaal inbegrepen.

Het komt er dus op neer dat de totale kosten voor de registratie domein en hosting (opslag van website bestanden op de server) 145,00 euro per jaar zijn. Je hoeft niet bang te zijn voor “spookrekeningen” of kleine lettertjes in het contract. Deze zijn er niet. What you see is what you get.

Mooi toch?

Je hebt bij ons al een professionele website, met een werkend contact- en /of offerte formulier EN vooraf ingestelde SEO, vanaf 250,00 euro. Dit is wel zonder extra modules, zoals bijvoorbeeld een webwinkel, of een betaalsysteem.

Het is mogelijk deze modules apart toe te voegen, of later nog toe te voegen aan je website. Bekijk hier de mogelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk? Je geeft ons eerst aan wat voor informatie je graag op je site wilt hebben. Deze informatie wordt dan direct geevalueerd, of die een goede ranking zal ontvangen van Google. Is dit niet het geval, zullen wij dit aanpassen. Deze service zit bij de prijs inbegrepen.

Spring naar toolbar